Shërbimet

Specialiteti ... Faqet e Internetit,
& Marketingu Online

Faqe Interneti.

Çdo biznes duhet të ketë një prezencë moderne në internet, ajo rritë të ardhurat dhe potencialin për tu promovuar në më shumë klientë. Çdo biznes që investon në faqen e internetit meriton një shërbim PROFESIONAL & KREATIV. Ne ofrojmë një pafundësi opsionesh për klientët tanë, që ata të mbeten të kënaqur me produktin përfundimtar. Ne ndërtojmë faqe interneti profesionale dhe moderne që i pershtaten karakterit të çdo biznesi. Faqja e internetit që do të ndërtojmë do t’ ju krijojë mundesinë për një reklamim NON-STOP duke arritur më shumë klientë!

 • Ndërtim Faqe Interneti.
 • Mirëmbajtje.
 • Përditësime/Updates të moduleve.
 • Modifim & Rikonstruktim total ose të pjesshëm.
 • Kontrol Sigurie dhe mbrojtje nga hackers.

KONTAKTO PËR FAQE INTERNETI

 

 

Logo Design.

Identiti i një biznesi dallohet nga logoja e tij. Një logo kreative dhe profesionale do të mund të arrijë të ngulitet në memorjen e klienteve duke e përforcuar akoma më shumë marken (brand). Në mund të krijomë një logo unike për ju duke sjell në realitet idetë tuaja.

 • Krijim Logo.
 • Krijim Brand.

Mirëmbajtje Web.

Dëshironi të bëni ndyshime të faqja e internetit që keni? ThinkWeb ju ofron shërbimin për mirëmbajtjen, përditësim të përmabjtjes si dhe të komponentëve të faqes pa qënë nevoja ta rikonstruktoni atë nga e para.

 • Mirëmbajte
 • Përditësim të moduleve/plugins, versionit të CMS.
 • Përditësim të përmbajtjes së faqes me shtimin e informacioneve shtese ose faqeve ekstra sipas dëshirës.
 • Suport ndaj sulmeve nga hackersat dhe mbrojtje me elementë sigurie.

Internet Marketing.

Reklamoni biznesin tuaj në internet dhe në rrjetet sociale më të njohura! Me strategjinë që do të krijomë për ju do të shfrytozoni fuqinë e mediave sociale! Marketingu në internet bën markën tuaj më të “dukshme” dhe më të lehtë për tu gjetur nga klientet që kërkojne për ju.

 • Marketing në Rrjetet Sociale si Facebook, Twitter dhe Instagram.
 • Përsonalizim & menaxhim të faqeve në rrjetet sociale Facebook, Google Plus, Twitter me plan editorial dhe mirëmbajtje.
 • Rritje të numrit të “Likes” & “Followers” me angazhimin e përdoruesve.
 • Vëndosje e biznesit tuaj në Google Maps të Shqipërisë që të ju gjejnë klientet më lehtë.

Optimizim SEO.

Një faqe interneti duhet të jetë e optimizuar në menyrë të tillë që të shfaqet gjatë kërkimeve në Google dhe në motorret e kerkimit të tjerë. Ne ju ofrojmë sherbime Search Engine Optimization për të bërë faqen tuaj me të dukshme në internet!

 • Pay Per Click Advertising me Google AdWords.
 • Inspektim dhe analizim i faqës për keywords.
 • Strategji për keywords.
 • Optimizim dhë mirëmbajtje SEO.
 • Regjistrim në Google.
 n

SPECIALITI …   FAQET E INTERNETIT DHE SHËRBIMET WEB!


Ju ofroj të gjitha shërbimet për ndërtimin, mirëmbajtjen, reklamimin në internet dhe në media sociale si dhe optimizim SEO për biznesin tuaj.

 

NA KONTAKTONI PËR NJË PREVENTIV FALAS!