Category: Tech-News

Google lançon teknologjinë HDR në aplikacionin Android

Përditësimi i softuerit është lëshuar në këto moment dhe aplikacioni i Youtube po përditësohet...

Xiaomi prezantoi Redmi 5A, një telefon Android i cili kushton më pak se 100 dollar

Dimensionet janë të njëjta ndërsa kapaciteti i baterisë ka rënë me 100mAh. Pavarësisht këtyre...

Facebook teston statuset e përkohshme

Së fundi kompania lançoi historitë ikonike të Snapchat në Messenger dhe kanë rezultuar një...

Lyft ngriti një investim prej 1 miliard dollarësh nga Alphabet

Më pas nuk vonuan spekulimet se kompania ishte pranë një tjetër investimi prej 1...

Çmontimi i Pixel 2 XL nga iFixit zbulon supriza

Gjithashtu mund të vihen re rripat e antenës dhe sensorët “Active Edge” të presionit...

Opera ka një funksionalitet të mrekullueshëm për blerjet online që mbase nuk e keni ditur

Në versionin 42 të shfletuesit, kursi i integruar i këmbimit ofron gjithsesj 32 valuta...

Apple, Microsoft riparojnë problemin e iOS me e-mail-t e hostuara nga Microsoft

iOS nuk arrin të krijonte një lidhje HTTP/2 Transport Layer Security. Apple tha se...

Facebook konfirmoi se Historitë e Instagram tashmë mund të ndahen në Historitë e Facebook

Ndërsa Facebook konfirmoi se nuk funksionon e anasjella, publikimi i Historive të Facebook në...

Instagram pasuron historitë me sondazhe

Secili do të ketë mundësi të shkruajë pyetjet e tij dhe të përcaktojë përgjigjet....

Dropbox përditëson markën me elementë dizajni dhe logo të re

Pamja e re vizuale shmang ngjyrat parësore dhe sekondare duke mbajtur sfondin të bardhë....

to top