Category: Microsoft

Microsoft Edge lë pas Chrome dhe Firefox për nga siguria

Megjithatë këto rezultate pozitive nuk e kanë ndihmuar aspak Edge të fitojë terren në...

Microsoft mbyll problemin e sigurisë së Wi-Fi Krack me një përditësim sigurie

Në zemër të problemit të sigurisë është një çelës kriptografik i cili gjenerohet vetëm...

Ja sesi të blini nga Microsoft duke përdorur Bitcoin

Është e vërtetë që Microsoft pranon Bitcoin për të blerë produkte dhe shërbime nga...

Microsoft integron Cortanan në Skype

Gjithashtu mund të filloni një bisedë private me Cortana si një mënyrë për të...

Përditësimet e Tetorit në Windows 10 shkaktojnë ekranin blu të vdekjes

Përditësime dedikuar Windows 10 1703, Windows 10 1607 dhe Windows Server 2016 shkaktuar probleme...

Microsoft: Windows Phone ka vdekur

Gjatë zhvillimit të përditësimit të dytë madhor të Windows 10-ës për këtë vit, është...

Swisscontact dhe Microsoft sjellin Mjedisin e Parë Virtual për Mësimin në Arsimin Profesional Shqipëri

Dy organizatat bëhen bashkë duke ndërthurur teknologjinë me ambicien për të transformuar institucionet e...

to top