Category: Microsoft

Kompanitë që përfitojnë më së shumti nga industria e lojërave

Kompania ka investuar miliona dollar në kompani të tjera lojërash. Në 2011-tën vleu Riot,...

Microsoft mbyll shërbimin e muzikës Groove Music Pass, transferon përdoruesit tek Spotify

Microsoft prezantoi shërbimin në Tetor të 2012-ës si Xbox Music duke ofruar muzikë dhe...

Microsoft publikoi Përditësimin e dytë të Krijuesve në Windows 10 për këtë vit

Përdoruesit munden të hyjnë virtualisht në Windows 10 dhe të përfitojnë nga avantazhet e...

Microsoft prezantoi gjeneratën e dytë të laptopit 2n1 Surface Book

Laptopi ngjason thuajse në çdo kënd me paraardhësin edhe pse Microsoft thotë se ka...

Microsoft abuzon me privatësinë e përdoruesve thonë autoritetet Holandeze

Në një postim në blog Microsoft tha se përditësimi më i fundit u jepte...

Microsoft ofron falas një koleksion prej 250 librash elektronikë

Shkarkimet nuk janë të limituar dhe çdokush mund ti shkarkojë të gjithë librat e...

Windows 10 nuk do të funksionojë për disa procesorë Intel, kush janë të prekurit?

Fillimisht Windows Update u thotë se pajisja e tyre është e përshtatshme me versionin...

Ja sesi të shndërroni kompjuterin tuaj Windows 10 në një pikë aksesi Wi-Fi

Me ardhjen e Windows 10-ës çdo gjë është bërë edhe më e lehtë.  Nuk...

Ja sesi të shtoni një slider për shkëlqimin e ekranit në taskbar në Windows 10

Sapo të jetë në funksion do të vëreni një ikonë në panelin e ikonave...

Microsoft demonstron ndryshimet që sjell dizajni Fluent në Windows 10

Dizajni Fluent është dizajnuar si pasardhësi i Dizajnit Metro dhe do të shfaqet tek...

to top