Category: Microsoft

Leadership vs Management: Is One Better Than the Other?

Being an excellent manager doesn’t make someone a strong leader. We’ve all run into...

Microsoft pajis Surface Pro me rrjet LTE Advanced

Microsoft thotë se LTE Advanced do të përfaqësohet nga një modem Cat 9 dhe...

Microsoft shuan shërbimin me pagesë të postës elektronike Outlook.com Premium

Lajmi i keq është se përdoruesit nuk do të përfitojnë më nga ky shërbim...

Shfletuesi Microsoft Edge ka mbi 70 shtojca

Megjithatë pavarësisht këtij suksesi në letër, Microsoft nuk ka arritur ta bëjë platformën joshëse...

Ja sesi të kaloni në versionin beta të Outlook.com

Ndërsa Outlook tha fillimisht se duhet të prisni gjersa një buton të shfaqet në...

Microsoft Word lexon tekstin me zë të lartë për të njerëzit që vuajnë nga disleksia

Opsionet e reja do të thonë shumë për njerëzit që vuajnë nga disleksia, njerëz...

Si ngjante puna në një kompjuter me Windows 95

Për tu ngjitur në hierarkinë korporative mjaftonte të bënit punën tuaj duke dërguar e-mail-e...

Microsoft së shpejti do të zëvendësojë Skype for Business me Teams

Microsoft Teams debutoi në Mars si pjesë e Office 365. Kompania ka përditësuar vazhdimisht...

Microsoft prezantoi Office 2019, mbërrin vitin e ardhshëm

Me pak fjalë, Office 2019 do të thotë se Microsoft ende nuk është gati...

Apple, Microsoft riparojnë problemin e iOS me e-mail-t e hostuara nga Microsoft

iOS nuk arrin të krijonte një lidhje HTTP/2 Transport Layer Security. Apple tha se...

to top