Category: Google

Një muaj nga zyrtarizimi, Android 8.0 Oreo arrin adoptim vetëm 0.2%

Rënditja është kjo: Marshmallow, Lollipop, Nougat, KitKat, Jelly Bean, ICS, Gingerbread dhe Oreo. Një...

Google Allo Web i disponueshëm në iOS, Firefox dhe Opera krahas Chrome dhe Android

Ishte shefi i produktit Allo që lajmëroi ekspansionin e mbështetjes në iOS, Firefox dhe...

Google rikthen komunikimin celular në Porto Riko përmes balonave

Edhe Elon Musk ka premtuar për Porto Rikon bateri të cilat do të rikthejnë...

WhatsApp prezantoi një set të ri emoji në Android

Një disponueshmëri më e gjërë do të ofrohet në javët dhe muajt në vijim....

to top