Category: Google

Google sjell videot për Guidat Lokale në Google Maps

Mbërritja e videove në Google Maps sjell potencial të lartë. Bizneset do të kenë...

10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

Duke marrë nën kontroll këtë divizion, Google do të fitojë 2,000 punonjës të HTC...

Google thotë se Safe Browsing mbron 3 miliard pajisje në mbarë botën

Kompania tha se inteligjenca artificiale dhe ngritja e pajisjeve mobile kanë qenë dy katalizatorët...

Vetëm Google dhe Facebook i detyrohen BE-së 5.4 miliard euro taksa të papaguara

Raporti thotë se Google në Evropë paguan 9% të të ardhurave në formë takse...

Bashkimi Evropian i vendosur për të taksuar gjigandët online

Aktualisht kompanitë online shmangin taksat në vend ku gjenerojnë të ardhura sepse nuk kanë...

Google dhe HTC nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi me vlerë 1.1 miliard dollar

Burimet kanë raportuar se HTC kishte ndaluar tregtimin në bursën e Tajvanit më 21...

Google braktis politikën kontroverse “first click free”

Ky model i Google është kritikuar ashpër nga publikues të njohur si Axel Springer...

Edhe Google ka zbuluar një fushatë propagandistike Ruse në reklamat e saj

Gjigandi i motorit të kërkimit pak ditë më parë tha publikisht se nuk kishte...

Google Calendar në ueb vjen me një pamje të re

Google Calendar i ri ofron gjithashtu informacion rreth pjesëmarrësve në një takim saherë që...

to top