Category: Google

Inbox në Android, një vend për të gjitha e-mail-et tuaja

Sot Google dërgoi një përditësim i cili përmban një pamje të re të aplikacionet...

Google prezantoi zyrtarisht versionin e ri të sistemit operativ mobil: Android Oreo

Performanca do të rritet me 100% gjatë ndezjes ndërsa do të rritet edhe efikasiteti...

Nga dita e sotme përdoruesit e Linkedin mund të ngarkojnë video

Testimet të cilat filluan gjatë muajit të kaluar kulmuan ditën e sotme kur përdoruesit...

Butoni “Try Now” në Play Store identifikon aplikacionet e çastit

Në terësi kjo arrihet duke shfrytëzuar hapësira të ndryshme brenda aplikacionit njëlloj sikur të...

Google lançon teknologjinë HDR në aplikacionin Android

Përditësimi i softuerit është lëshuar në këto moment dhe aplikacioni i Youtube po përditësohet...

Xiaomi prezantoi Redmi 5A, një telefon Android i cili kushton më pak se 100 dollar

Dimensionet janë të njëjta ndërsa kapaciteti i baterisë ka rënë me 100mAh. Pavarësisht këtyre...

Google Play do të zhvendosë në fund të listave aplikacionet me performancë të dobët

Qëllimi është promovimi i aplikacioneve më të mira të cilat do të rrisin përdorimin...

Google në bashkëpunim me Xiaomi prezantuan telefonin më të ri Android One

Sakaq Xiaomi u shfaq si një forcë e rëndësishme në mbretërinë e telefonëve mobile...

Google ofron editimin e informacionit të biznesit nga rezultatet e kërkimit

Tani do të jetë më e lehtë për pronarët të editojnë profilet e bizneseve...

Google zëvendëson Drive me Backup & Sync në desktop

Shërbimi do të zëvendësohet nga Backup & Sync i cili debutoi muajin e kaluar...

to top