Category: Google

Leadership vs Management: Is One Better Than the Other?

Being an excellent manager doesn’t make someone a strong leader. We’ve all run into...

WhatsApp sjell shpërndarjen live të vendodhjes në Android dhe iOS

Ajo do të jetë e disponueshme në Android dhe iOS dhe mund të aksesohet...

10 aplikacionet Android më të shkarkuara për muajin Shtator

Konkretisht WhatsApp, Messenger, Instagram, Facebook dhe Facebook Lite janë shkarkuar 225.12 milion herë. Muajin...

Google lançoi nivele të avancuara sigurie për përdoruesit e rrezikuar në Gmail

Wikileaks publikoi vitin e kaluar e-mail-et e hakuara nga kandidatja demokratike Hillary Clinton e...

Përgjigja e Google ndaj iPhone, një start të vështirë

Nëse një problem i tillë ekziston, Google mund të detyrohet të ndalojë prodhimin shprehej...

Linkedin lançoi Audience Network, zgjeron reklamimin në uebsajtet dhe aplikacionet e palëve të treta

Megjithatë kompania ka shprehur interes së fundi për platforma mobile dhe reklamat autoktone. Linkedin...

Ja sesi të ndiqni live prezantimin e Google Pixel 2

Ai që do të marrë vëmendjen e të gjithëve është telefon flagship Android, Pixel...

WhatsApp së shpejti me një shërbim për transferimin e parave

WhatsApp, platforma e komunikimit me 1 miliard përdorues, është duke testuar transfertat përmes sistemit...

Si ka evoluar tregu i sistemeve operative të telefonëve inteligjentë?

Nuk ishte aspak e lehtë për zhvilluesit të zgjidhinin platformën e tyre të preferuar...

WhatsApp përditëson statuset me tekste shumëngjyrëshe

Statuset mund të përmbajnë edhe lidhje të jashtme. Veçoria është e disponueshme në iOS...

to top