Category: Apple

Apple paditet në gjykatë nga një kompani Japoneze për termin “animoji”

Shefi ekzekutiv i Emonster Enrique Bonansea filloi një aplikacion në 2014-ën të quajtur Animoji...

Apple nuk shet më modelin 256GB të iPhone 7

Një zëdhënës i kompanisë kishte konfirmuar se kompania nuk shet më në mënyrë direkte...

Apple dhe Samsung përsëri në gjykatë për patentat e dizajnit të iPhone

Prej vitesh Samsung ka shkelur patentat e dizajnit të Apple iPhone, por dëme e...

16 vite më parë Apple prezantoi iPod-in e parë

Modele të reja iPod u prezantuan çdo vit ndërsa një tjetër moment i rëndësishëm...

Apple nuk mund të prodhojë më shumë sesa 20 milion iPhone X këtë vit

Problemet me prodhimin dhe sensorët e teknologjisë së njohjes së fytyrës janë shkaktarët kryesor...

Një iPhone 8 anemike dëmton rëndë besimin e investitorëve tek Apple

Nga ana tjetër Apple prej kohësh nuk ofron shifra të shitjeve të iPhone dhe...

Apple, Microsoft riparojnë problemin e iOS me e-mail-t e hostuara nga Microsoft

iOS nuk arrin të krijonte një lidhje HTTP/2 Transport Layer Security. Apple tha se...

180,000 aplikacione do të ndalojnë së funksionuari në iOS 11

iPhone 5S është mes nesh prej 3 vitesh dhe aplikacionet më popullore tashmë janë...

Apple dështoi me demonstrimin e parë të Face ID

Për fat jo të mirë, përpjekja e parë e Federighi për të hyrë në...

Ç’montimi i iPhone 8-ës nga iFixit zbulon një bateri më të vogël

Bateria është më e vogël sesa iPhone 7-ës. Realisht nuk duhet të përbëjë shumë...

to top