Category: Apple

Leadership vs Management: Is One Better Than the Other?

Being an excellent manager doesn’t make someone a strong leader. We’ve all run into...

What is Face ID? Apple’s new facial recognition tech explained

One of the hallmark features of Apple’s cutting-edge iPhone X smartphone – Face ID...

Apple drejt një kompanie trilion dollarëshe

Vendi më popullsinë më të madhe në botë i sjell kompanisë 10 miliard dollar...

Fillojnë zyrtarisht porositë e Apple iPhone X

iPhone X fillon nga 1,000 dollar. Po ky është çmimi më i ulët me...

Blerësit e iPhone X duhet të presin të paktën edhe 6 javë

Debutimi i iPhone X vjen disa javë pas prezantimit të iPhone 8 më 22...

Apple: Porositë e iPhone X përtej pritshmërive

Uebsajti i kompanisë thotë se dërgesat do të marrin 5-6 javë nga dita e...

Apple largon një inxhinier nga puna pasi vajza e tij publikoi një video të iPhone X

Apple ka larguar nga puna një inxhinier pasi e bija e tij kishte publikuar...

Apple largon komponentët e Qualcomm nga iPhone dhe iPad

Të Hënen Wall Street Journal raportoi se Apple mund të braktisë çipet e Qualcomm....

Apple publikoi iOS 11.1, përditësimin e parë madhor në iOS 11

Natyrisht rregullimet e gabimeve dhe përmirësimet e performancës dhe eksperiencës vizuale janë pjesë e...

Adoptimi i iOS 11 arrin në 55% një muaj nga debutimi

Ndërsa sot iOS 11 është instaluar në afro 55% të pajisjeve, iOS 10 mbetet...

to top