Day: October 24, 2017

WhatsApp sjell shpërndarjen live të vendodhjes në Android dhe iOS

Ajo do të jetë e disponueshme në Android dhe iOS dhe mund të aksesohet...

10 aplikacionet Android më të shkarkuara për muajin Shtator

Konkretisht WhatsApp, Messenger, Instagram, Facebook dhe Facebook Lite janë shkarkuar 225.12 milion herë. Muajin...

Google lançoi nivele të avancuara sigurie për përdoruesit e rrezikuar në Gmail

Wikileaks publikoi vitin e kaluar e-mail-et e hakuara nga kandidatja demokratike Hillary Clinton e...

Përgjigja e Google ndaj iPhone, një start të vështirë

Nëse një problem i tillë ekziston, Google mund të detyrohet të ndalojë prodhimin shprehej...

Adoptimi i iOS 11 arrin në 55% një muaj nga debutimi

Ndërsa sot iOS 11 është instaluar në afro 55% të pajisjeve, iOS 10 mbetet...

Apple paditet në gjykatë nga një kompani Japoneze për termin “animoji”

Shefi ekzekutiv i Emonster Enrique Bonansea filloi një aplikacion në 2014-ën të quajtur Animoji...

Apple nuk shet më modelin 256GB të iPhone 7

Një zëdhënës i kompanisë kishte konfirmuar se kompania nuk shet më në mënyrë direkte...

Apple dhe Samsung përsëri në gjykatë për patentat e dizajnit të iPhone

Prej vitesh Samsung ka shkelur patentat e dizajnit të Apple iPhone, por dëme e...

16 vite më parë Apple prezantoi iPod-in e parë

Modele të reja iPod u prezantuan çdo vit ndërsa një tjetër moment i rëndësishëm...

Apple nuk mund të prodhojë më shumë sesa 20 milion iPhone X këtë vit

Problemet me prodhimin dhe sensorët e teknologjisë së njohjes së fytyrës janë shkaktarët kryesor...

to top