Day: October 24, 2017

Bie Youtube në Evropë dhe SHBA

Harta e Down Detector tregon se ndërprerja ka prekur Evropën dhe Bregun Perendimor të...

Facebook eksperimenton me News Feed, një për postimet personale dhe një për komerciale

Testimet e para janë kryer në Bolivi, Kamboxhia, Guatemala, Serbi, Sllovaki dhe Sri Lanka,...

Shfletuesi Microsoft Edge ka mbi 70 shtojca

Megjithatë pavarësisht këtij suksesi në letër, Microsoft nuk ka arritur ta bëjë platformën joshëse...

Ja se si të merrni informacione pa pagesë nga kontaktet e shkallës së tretë në LinkedIn

  LinkedIn është një mënyrë e shkëlqyer për të zgjeruar rrjetin tuaj ose për...

Ja se si të ndërtoni profilin tuaj perfekt në LinkedIn

  A do dëshironit të kishit një profil perfekt në LinkedIn për të tërhequr...

Rrjeti social Linkedin vjen me një aplikacion të ri quajtur, Elevate

Rrjeti social profesional, LinkedIn pjesë të katalogut të shërbimeve të saj ka bërë edhe...

Linkedin Trending, një arsye më tepër për ta përdorur më shumë rrjetin social profesional

Kjo është përpjekja më e fundit e kompanisë për të tërhequr vëmendjen e 467...

Microsoft lançoi aplikacionin universal të Linkedin në Windows 10

Njoftimet mund të menaxhohen brenda aplikacionit në mënyrë që të mos njoftoheni për çdo...

Linkedin Lite debuton në Android, së shpejti në 60+ shtete të reja

Aplikacioni është i disponueshëm në Indi nga dita e sotme ndërsa kompania ka planifikuar...

Cili është momenti i duhur për të publikuar ne rrjetet sociale?

Media sociale është një pjesë e pandashme e jetëve tona. Që nga përdorimi personal...

to top