Day: October 22, 2017

Linkedin lançoi Audience Network, zgjeron reklamimin në uebsajtet dhe aplikacionet e palëve të treta

Megjithatë kompania ka shprehur interes së fundi për platforma mobile dhe reklamat autoktone. Linkedin...

Ja sesi të ndiqni live prezantimin e Google Pixel 2

Ai që do të marrë vëmendjen e të gjithëve është telefon flagship Android, Pixel...

WhatsApp së shpejti me një shërbim për transferimin e parave

WhatsApp, platforma e komunikimit me 1 miliard përdorues, është duke testuar transfertat përmes sistemit...

Si ka evoluar tregu i sistemeve operative të telefonëve inteligjentë?

Nuk ishte aspak e lehtë për zhvilluesit të zgjidhinin platformën e tyre të preferuar...

WhatsApp përditëson statuset me tekste shumëngjyrëshe

Statuset mund të përmbajnë edhe lidhje të jashtme. Veçoria është e disponueshme në iOS...

Inbox në Android, një vend për të gjitha e-mail-et tuaja

Sot Google dërgoi një përditësim i cili përmban një pamje të re të aplikacionet...

Google prezantoi zyrtarisht versionin e ri të sistemit operativ mobil: Android Oreo

Performanca do të rritet me 100% gjatë ndezjes ndërsa do të rritet edhe efikasiteti...

Nga dita e sotme përdoruesit e Linkedin mund të ngarkojnë video

Testimet të cilat filluan gjatë muajit të kaluar kulmuan ditën e sotme kur përdoruesit...

Ja sesi të kaloni në versionin beta të Outlook.com

Ndërsa Outlook tha fillimisht se duhet të prisni gjersa një buton të shfaqet në...

Microsoft Word lexon tekstin me zë të lartë për të njerëzit që vuajnë nga disleksia

Opsionet e reja do të thonë shumë për njerëzit që vuajnë nga disleksia, njerëz...

  • 1
  • 2
to top