Day: October 19, 2017

Google lançon teknologjinë HDR në aplikacionin Android

Përditësimi i softuerit është lëshuar në këto moment dhe aplikacioni i Youtube po përditësohet...

Xiaomi prezantoi Redmi 5A, një telefon Android i cili kushton më pak se 100 dollar

Dimensionet janë të njëjta ndërsa kapaciteti i baterisë ka rënë me 100mAh. Pavarësisht këtyre...

Google Play do të zhvendosë në fund të listave aplikacionet me performancë të dobët

Qëllimi është promovimi i aplikacioneve më të mira të cilat do të rrisin përdorimin...

Microsoft së shpejti do të zëvendësojë Skype for Business me Teams

Microsoft Teams debutoi në Mars si pjesë e Office 365. Kompania ka përditësuar vazhdimisht...

Microsoft prezantoi Office 2019, mbërrin vitin e ardhshëm

Me pak fjalë, Office 2019 do të thotë se Microsoft ende nuk është gati...

Një iPhone 8 anemike dëmton rëndë besimin e investitorëve tek Apple

Nga ana tjetër Apple prej kohësh nuk ofron shifra të shitjeve të iPhone dhe...

Facebook teston statuset e përkohshme

Së fundi kompania lançoi historitë ikonike të Snapchat në Messenger dhe kanë rezultuar një...

Lyft ngriti një investim prej 1 miliard dollarësh nga Alphabet

Më pas nuk vonuan spekulimet se kompania ishte pranë një tjetër investimi prej 1...

Çmontimi i Pixel 2 XL nga iFixit zbulon supriza

Gjithashtu mund të vihen re rripat e antenës dhe sensorët “Active Edge” të presionit...

to top