Day: October 18, 2017

Opera ka një funksionalitet të mrekullueshëm për blerjet online që mbase nuk e keni ditur

Në versionin 42 të shfletuesit, kursi i integruar i këmbimit ofron gjithsesj 32 valuta...

Apple, Microsoft riparojnë problemin e iOS me e-mail-t e hostuara nga Microsoft

iOS nuk arrin të krijonte një lidhje HTTP/2 Transport Layer Security. Apple tha se...

Facebook konfirmoi se Historitë e Instagram tashmë mund të ndahen në Historitë e Facebook

Ndërsa Facebook konfirmoi se nuk funksionon e anasjella, publikimi i Historive të Facebook në...

Instagram pasuron historitë me sondazhe

Secili do të ketë mundësi të shkruajë pyetjet e tij dhe të përcaktojë përgjigjet....

Dropbox përditëson markën me elementë dizajni dhe logo të re

Pamja e re vizuale shmang ngjyrat parësore dhe sekondare duke mbajtur sfondin të bardhë....

AOL Instant Messenger mbyllet pas 20 vitesh

Në Mars të këtij AOL shkëputi mbështetjen për klientët e palëve të treta. Kjo...

Samsung pritet të prezantojë Bixby 2.0 javën e ardhshme

Edhe pasi mori komponentin e gjuhës angleze, Bixby ende nuk ofron funksionet kritike që...

Twitter do të ofrojë një buton dedikuar ruajtjes së cicërimave

Ekzistojnë disa mënyra sesi përdoruesit mund të ruajnë privatisht cicërimat për ti lexuar më...

Specifikat e harduerit të BlackBerry Motion: Trup metalik dhe ekran 5.5 inç Full HD

Edhe pse prisnim diçka më të fuqishme, specifikat e BlackBerry Motion janë të ngjashme...

Galaxy Tab Active 2 me ekran 8 inç dhe bateri 4,450 mAh është tableti i radhës i Samsung

Galaxy Tab Active 2 me emrin e koduar SM-T390 i dedikohet konsumatorëve korporativë. Në...

to top