Day: October 17, 2017

We Heart It konfirmon një sulm kibernetik ku janë prekur 8 milion llogari

Shërbimi në fjalë ndihmon përdoruesit të gjejnë dhe ruajnë imazhe rreth tematikave që pëlqejnë...

Microsoft ofron falas një koleksion prej 250 librash elektronikë

Shkarkimet nuk janë të limituar dhe çdokush mund ti shkarkojë të gjithë librat e...

Windows 10 nuk do të funksionojë për disa procesorë Intel, kush janë të prekurit?

Fillimisht Windows Update u thotë se pajisja e tyre është e përshtatshme me versionin...

Ja sesi të shndërroni kompjuterin tuaj Windows 10 në një pikë aksesi Wi-Fi

Me ardhjen e Windows 10-ës çdo gjë është bërë edhe më e lehtë.  Nuk...

Ja sesi të shtoni një slider për shkëlqimin e ekranit në taskbar në Windows 10

Sapo të jetë në funksion do të vëreni një ikonë në panelin e ikonave...

Google ofron editimin e informacionit të biznesit nga rezultatet e kërkimit

Tani do të jetë më e lehtë për pronarët të editojnë profilet e bizneseve...

Google zëvendëson Drive me Backup & Sync në desktop

Shërbimi do të zëvendësohet nga Backup & Sync i cili debutoi muajin e kaluar...

Google sjell videot për Guidat Lokale në Google Maps

Mbërritja e videove në Google Maps sjell potencial të lartë. Bizneset do të kenë...

10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

Duke marrë nën kontroll këtë divizion, Google do të fitojë 2,000 punonjës të HTC...

Google thotë se Safe Browsing mbron 3 miliard pajisje në mbarë botën

Kompania tha se inteligjenca artificiale dhe ngritja e pajisjeve mobile kanë qenë dy katalizatorët...

to top